Prijave priloga

Registracija i prijava su obavezne ukoliko želite predati članak putem ovog sustava te u svakom trenutku biti u mogućnosti provjeriti trenutno stanje prijavljenih priloga.

Uvjeti za predaju priloga

Kao dio postupka prijave priloga, autori su dužni potvrditi sukladnost priloga koji prijavljuju sa svim sljedećim stavkama. Autorima koji se ne pridržavaju ovih smjernica prijave mogu biti vraćene.
  • Članak nije prethodno objavljen i ne nalazi se u postupku objavljivanja u drugom časopisu. U suprotnom, potrebno je obrazložiti pod "komentari uredniku".
  • Datoteka s tekstom priloga predana je u formatu Microsoft Word.
  • Tekst je pisan fontom Times New Roman CE, veličina slova 12, prored 2 (dvostruki); bilješke veličina slova 10, prored 1 (jednostruk); tablice se šalju kao dio rukopisa; za slike se naznačuje položaj u tekstu, a šalju se u posebnim datotekama ((c/b, TIFF ili JPEG format, najmanje 300 dpi).
  • URL adrese za mrežno dostupne bibliografske jedinice su priložene.
  • Članak je prijavljen sukladno tehničkim uputama i uputama za reference koje se navode u Uputama za autore.

Izjava o privatnosti

Adrese e-pošte i osobni podaci uneseni u ovu stranicu časopisa koristit će se isključivo za navedene svrhe ovog časopisa i neće biti dostupni za bilo koju drugu svrhu ili bilo kojoj drugoj strani.